Kontaktlinser

De flesta ögonläkare anser att man skall vara rädd om sina ögon och att man bör byta sina kontaktlinser så ofta som möjligt! Unna Dina Ögon ett par fräscha linser varje dag! Det är Dina Ögon värda!

Har du kontaktlinser
sedan förut?

NU kan Du få GRATIS prover
och UTAN  KOSTNAD få testa de
SENASTE kontaktlinserna!
Det har hänt mycket!


Ultra 1-day

En mycket bra endagslins med en enastående andningsförmåga som även är lätthanterlig. Ultra 1-day är tillverkad med en Moisture Seal teknik som behåller 96% av fukten hela dagen. UV-skydd och med en HD teknik som ger en exceptionell skärpa som även korrigerar

brytningsfel upptill ca 1dptr. Denna lins har vi som lagerlins.

Välkommen in och prova.


690:- NYSTART KONTAKTLINSER. Ögonundersökning/synundersökning, linstillpassning, efterkontroller, vätska, och endagslinser för en månad, eller månadslinser för två månader
samt endagslinser för 5 dagar.


BIOTRUE ONEday, med UV-BLOCK (för att skydda mot farliga UV strålar) är en LÄTTHANTERLIG och mycket bekväm endagslins som ger bra syn hela dagen med dk/t 42 syregenomsläpplighet och vätskehalt 78%.
Vår populäraste och mest köpta lins. 

BIOTRUE ONEday, är ett idealiskt val av linser för dig som vill ha endagslinser som fungerar likt ögat, och som ger ett bekvämt linsbärande och bra syn hela dagen lång. Biotrue ONEday är inspirerad av ögats biologiska funktioner och har samma fuktighetsgad som det naturliga ögat. Upplever du att dina ögon och linser blir torra eller ser du suddigt när du mobilsurfar eller arbetar framför datorn i längre perioder? Då kan Biotrue ONEday vara just de endagslinser som kommer hjälpa dig till en bättre vardag.

BIOTRUE ONEday (endagslins)
Lagerlins hos oss. Vår mest köpta lins.


BioTrue One Day Multifokal som är UV-blockad är den Nya endagslinsen för Mogen Ungdom med läs- och mellanavståndsproblem. Den hjälper dig att se bra på avstånd, mellan och nära håll, då den har progressiv design med tre zoner, som ger Dig syn på alla håll.


B+L Ultra Månadslinsen som möjliggör mer skärmtid, eftersom vi blinkar 66% mindre vid bildskärm än annars blir ögonen torra och använder man då linser blir det ofta ännu värre och linserna kan skava och kännas suddiga efter en stund framför skärmen. Silikonhydrogel med Unik Teknologi gör att fukten behålls upp till 16 timmar. Linsen återfuktar även på ett överlägset sätt och ger perfekt syn även i dunkel.


Många köper också toriska (astigmatiska) och multifokala endagslinser, eller vanliga (sfäriska) , toriska  samt multifokala Kontakt linser. Vi säljer också lite ½ års linser och stabila syrepermeabla K linser


490:-  SYN-/ÖGON-/KONTAKTLINSUNDERSÖKNING
390:-  S/Ö/K med kallelsekort
245:-  S/Ö/K Vid köp av endagslinser för 3 månader eller månadslinser för 6 månader.


Ibland bör man vila ögonen från kontaktlinser, därför ger vi
VÅRA KONTAKTLINSKUNDER 25% RABATT PÅ MÄRKESGLASÖGON.