Kvalitetsgaranti

Optiker Liljelood är äldst och har ambitionen att vara störst och ledande i Trestad. Vi är över 30 positiva, engagerade medarbetare. Många med socialstyrelsens optikerlegitimation, kontaktlinsbehörighet, arbetsmedicinskbehörighet och mästarkompetens.

Kvalitetsgaranti Bågar: Vi sägs ha områdets största bågurval och säljer märkesbågar från världens främsta och ledande bågfabriker.

Kvalitetsgaranti Glas: Vi säljer kvalitetsglas från Hoya, Zeiss och Essilor som är världens största och ledande glasfabriker. De slipar in glasen i sina kvalitetsverkstäder med specialutrustning under noggrann kontroll.

Kvalitetsgaranti på vårt företag och personal: Vår policy är att arbeta efter ISO, CE och kvalitetsnormer. Samt att alltid ta största möjliga miljöhänsyn.

Att få nya glas innebär i regel en omställning för ögonen som det kan ta tid att vänja sig vid. Skulle dock inte de eventuella svårigheterna gått över efter 2-3 veckors regelbunden användning så gör återbesök.

Garanti mot krackelering: Våra världsledande kvalitetsglasfabriker Hoya, Zeiss och Essilor har 3 års garanti mot krackelering av antireflexbehandlingen. (Krack kan uppstå vid snabba, stora temperaturväxlingar)

Funktionsgaranti för progressiva glas 1 år: Progressiva glas: om du inte trivs med dem, byter vi inom 1 år – utan kostnad – till ett par bifokala glasögon eller ett par avståndsglas och ett par läsglasögon.

Vi har den senaste synundersökning och verkstadsutrustningen och vi vidareutbildar oss ständigt. Vi vill ha nöjda kunder och kommer att göra vårt yttersta för att du ska bli nöjd.